Gebruikerslogin

Tweets@Reflexxion_nl

 • Onze eigen website werkt tijdelijk niet maar via Facebook en Twitter (@Reflexxion_nl) zijn we nog wel gewoon bereik… https://t.co/P3mJRvEHXZ
  4 jaar 4 weken geleden
 • Jaaa! Morgen beginnen we weer! Wie wil met ons mee zingen? Kom vrijblijvend eens meedoen: dinsdag 20 uur | Maranath… https://t.co/NguyqOAxiY
  4 jaar 4 weken geleden
 • Voor het eerst in ons bestaan doen we mee aan een Korenfestival! Leuk! https://t.co/ywroYC0xoJ
  4 jaar 13 weken geleden
 • Aanstaande zondag zingen we in Naaldwijk in de avonddienst. We zullen 2 nieuwe liederen zingen: Trust in You en Pra… https://t.co/A7CpoUrxge
  4 jaar 16 weken geleden

Social media


CD PRESENTATIE / JUBILEUMCONCERT

Locatie: 
De Bron - Hardinxveld-Giessendam

Reflexxion bestaat 12 1/2 jaar en dat willen we graag vieren! 

We hebben dit jaar onze eerste cd opgenomen: 'FREED!'. Tijdens ons jubileumconcert zullen we deze cd presenteren.

We zingen tijdens dit jubileumconcert op 9 november nummers van onze cd maar ook totaal nieuw repertoire. 
Spreker op deze avond is Reinier van den Berg, meteoroloog/weerman. Thema van de avond is 'I am'.

Bij het concert speelt een 8-koppig combo mee waarvan er zes ook aan de cd hebben meegewerkt:    
Martin de Deugd - viool, Jonate Droogers - fluit, Mirjam de Geus - saxofoon, Armen van der Linden - celli, Christiaan van der Ree - synthesizer, Gert-Jan Scherff - piano, Jan-Willem Westdorp - drums/percussie, Mark Westdorp - basgitaar en Jan Poirot verzorgt geluid/techniek.  Op de cd speelt Kees Alers op fluit en Jaap Klootwijk op drums.

Kaarten en cd's kunnen besteld worden door het onderstaande bestelformulier in te vullen en op te sturen. U kunt ook bellen naar 0183-589197.

Ter informatie: vanwege de afsluiting van de Peulenlaan kunt u om 'de bron' te bereiken vanaf de A15 het beste afslag 26 Hardinxveld-Giessendam nemen!

 

Dit zijn twee ontzettend leuke projecten, maar natuurlijk wel behoorlijke financiële kostenposten... 

We zijn daarom op zoek naar sponsors!

Wilt u ons sponsoren? Dan vindt u onderaan deze pagina een sponsorcontract,  maar u kunt natuurlijk ook  gewoon een gift overmaken op rekening 3993.53.097 t.n.v. Gospelkoor Reflexxion te Giessenburg.

Alvast heel hartelijk bedankt!

 

U kunt ons ook steunen via Onzeclubwinkel.nl....

Via de website onzeclubwinkel.nl is het mogelijk om bij ruim 300 webwinkels met korting te bestellen. En daar zitten 'toppers' als Wehkamp, Zalando, V&D, Cheaptickets.nl en Bol.com bij.

De kortingen verschillen per webwinkel, maar zijn bij Bol.com bijv. 2,5%, bij V&D 3,5% en bij Wehkamp 4%.

Alles wat je hoeft te doen, is eenmalig aanmelden bij onzeclubwinkel.nl, waarbij je dan Gospelkoor Reflexxion kiest. Om vervolgens voor de korting in aanmerking te komen dien je alleen maar via de website van Onzeclubwinkel naar de desbetreffende webwinkel te gaan en dan wordt de korting bij een bestelling automatisch verrekend. De korting wordt bijgehouden op je account bij onzeclubwinkel.

Het mooie voor Reflexxion is dat ook het koor bij elke bestelling een bedrag ontvangt. Bij Wehkamp bijvoorbeeld ontvangt de besteller dus een korting van 4%, Reflexxion ontvangt daar bovenop nog eens 2% van het aankoopbedrag.
Stel, je bestelt een paar voetbalschoenen voor € 100,=, dan betaal je dus maar € 96,= en krijgen wij als koor nog eens € 2,= op onze account bijgeschreven.
Steun de CD opname en schrijf je in bij onzeclubwinkel.nl en kijk er eens rond welke winkels allemaal zijn aangesloten. Doe er je voordeel mee en help en passant ook Reflexxion.
Het mes snijdt dus aan twee kanten!